ViaSana open voor mensen met ernstige pijn- en bewegingsklachten

Vrijdag 10 april 2020
Inmiddels hanteert ViaSana hygiënemaatregelen die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en onze infectiedeskundige. Hierdoor kunnen mensen met ernstige pijn- en bewegingsklachten veilig in ViaSana behandeld worden. Kliniek Viasana hanteerde vanwege het coronavirus sinds 16 maart een drie weken durende patiëntenstop. Dit was nodig om het risico op besmetting van patiënten en medewerkers te beperken.

Het aantal afspraken en behandelingen dat ViaSana kan uitvoeren is door de maatregelen beperkt. De wachttijd is daardoor langer dan u van ons gewend bent. Daarnaast blijft ViaSana omliggende zorgverleners ondersteunen met hun zorg voor coronapatiënten. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van medische hulpmiddelen, apparatuur en personeel.
 
Patiënten verwijzen
Patiënten met ernstige pijn- en bewegingsklachten waarvan de afspraak is geannuleerd, worden door ViaSana als eerst benaderd voor een nieuwe afspraak. Alle nieuwe verwijzingen die via ZorgDomein binnen komen, worden beoordeeld op urgentie. Wij vragen u om voorlopig alleen patiënten door te sturen met ernstige pijn- en bewegingsklachten. U kunt contact opnemen met onze specialisten indien u hierover wilt overleggen via telefoonnummer 0485 476 330. Kijk op https://www.viasana.nl/vragen-over/vragen-over-corona/ voor meer informatie.