Auditronde HaZo24 afgerond

Dinsdag 17 december 2019
Nieuwe auditronde afgerond

Op donderdag 12 en vrijdag 13 december heeft Lloyd’s in het kader van HaZo24 audits uitgevoerd bij drie praktijken (Tunnis, Stationsstraat en Ottersum) en Syntein. Doelstellingen van de audits is bekijken of de praktijken en Syntein goed op koers liggen ten aanzien van de kwaliteitseisen.

De auditors hebben bij de drie praktijken geen minors geconstateerd en veel complimenten uitgedeeld. Bovendien hebben de audits geleid tot een lijstje met verbeterpunten waarmee we -bijvoorbeeld- de formats gemakkelijker kunnen maken.
De auditor was ook te spreken over de ontwikkelingen en professionalisering binnen Syntein. Er staan nog drie minors open, maar gezien de bijbehorende processen was het nu nog niet mogelijk deze te sluiten. Een voorbeeld hiervan zijn de managementreviews van de praktijken en die komen in januari 2020 beschikbaar vanuit de praktijken. Syntein gaat in de laatste twee weken van januari deze praktijkreviews bekijken en de bevindingen gebruiken voor de Syntein managementreview.

In februari 2020 staan de volgende Lloyd’s audits gepland bij de vijf praktijken die afgelopen jaar de scholing Hazo24 hebben gevolgd.