Jaarlijkse scholingsdag succesformule

Donderdag 17 mei 2018
De scholingsdag van woensdag 18 april jl. is goed bezocht. De zon scheen, de sfeer was goed en we zijn weer zeer gastvrij ontvangen bij “La Tertulia”. Uit de evaluatie blijkt dat men wenst dat we volgend jaar weer een scholingsdag organiseren.
“Het is een succesformule” volgens een van de deelnemers. Er zijn waardevolle tips en suggesties over de inhoud van diverse onderwerpen gegeven. Deze dag krijgt gemiddeld een 8 blijkt na evaluatie.

Een aantal deelnemers gaf aan zeer geïnspireerd te zijn door het verhaal van Tamara Weijers. “Verreweg de meest innovatieve kijk op gezondheidszorg van de laatste 20 jaar. Niet nieuw qua inhoud, maar je moet er als arts zelf in geloven en met die overtuiging kun je de patiënt echt raken en motiveren”.

Anderen zijn geïnspireerd geraakt door het verhaal van Hans Peter Jung en Michiel Linssen. ‘De eindeloze zee’. “Het klimaat moet ernaar zijn om te veranderen, soms kun je dit ook zelf creëren” vindt een huisarts.

Er zijn tienen uitgedeeld! Sommige deelnemers hebben aangegeven juist meer de medische kant inhoudelijk te willen zien. Onze ambitie is om er volgend jaar er een gevarieerd programma voor alle deelnemers van te maken. We bedanken jullie voor jullie aanwezigheid. Hopelijk weer tot volgend jaar!