Praktische cursus Langerhans

Zondag 08 juli 2018
Op 27 november 2018 start de praktische cursus LangerHans met module 1 (pathofysiologie, zelfcontrole, injectietechniek en insuline profielen). Diezelfde dag wordt module 2 behandeld, daarbij worden startschema’s, aanpassing dosering en bijzondere aspecten insulinetherapie besproken. Algemene kennis omtrent Langerhans wordt opgefrist en er worden praktische tips en trucs gedeeld. Vraagstukken als ‘patiënten met insuline die vliegen door tijdzones’, ‘patiënten met diabetes en prednisolon gebruik’en ‘insuline in een nachtdienst’ komen voorbij. Er wordt ingegaan op de verschillende soorten insulines en welke de voorkeur hebben. 

Module 3 (opfrissen theorie en bespreken casuïstiek) staat gepland op 15 januari 2019. Syntein neemt 50% van de kosten (495,=) voor haar rekening, zijnde 247,50 per deelnemer. De andere helft komt voor rekening van de huisartsenpraktijk. Meld uzelf en uw praktijkondersteuner aan via info@syntein.nl

Kijk voor de overige scholingen en patiënt-bijeenkomsten (o.a. ‘Rookvrij! Ook jij?’ en praktische workshops binnen het thema Positieve Gezondheid) op de agenda op onze website.