Vacatures Syntein

Vacature Projectcoördinator zorg, gezondheid en innovatie

(minimaal 24 uur per week)
 
Syntein is op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze collega met bevlogenheid ten aanzien van gezondheidszorg in combinatie met Positieve Gezondheid. Iemand die doortastend en innovatief te werk gaat, veranderingen in gang zet, mensen stimuleert en relaties bevordert.
Je bent  projectcoördinator van een of meerdere (innovatieve) projecten en actief in netwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijken, het starten van nieuwe projecten in de eerstelijn op basis van de regionale behoefte, projecten binnen ouderenzorg of anderhalvelijns zorg projecten met het Maasziekenhuis.
Lees meer
 

Vacature kaderhuisarts HVZ 


Syntein zoekt een huisarts, het liefst uit onze eigen regio, die zich verder wil specialiseren in hart- en vaatzieken en bereid is de betreffende kaderopleiding te volgen. De kaderopleiding is bedoeld voor huisartsen die hun deskundigheid op dit gebied wil vergroten; enerzijds ten behoeve van de eigen praktijkvoering en anderzijds voor scholing, advisering en beleid in de regio en daarbuiten.

Een kaderhuisarts geeft een regionale en landelijke impuls aan de kwaliteit van de betreffende zorg en de samenwerking in de ketenzorg. Dit doet hij/zij aan de hand van de volgende taken en werkzaamheden:

  • bijdragen aan de implementatie van richtlijnen
  • bijscholen van collega’s
  • adviseren van collega’s over medisch-inhoudelijke of zorg-organisatorische vragen
  • maken van regionale transmurale afspraken tussen de eerste en tweede lijn
  • initiëren van innovatieve zorgprojecten.

Heeft u interesse in deze kaderfunctie en -opleiding, neem dan contact op met Isabelle Remmers of Corné van Asten (telefonisch of via email: i.remmers@syntein.nl of c.vanasten@syntein.nl

Vacatures bij de huisartsenpraktijken die zijn aangesloten bij Syntein, vind je op de vacature-pagina zorgprofessionals. Je kunt hierop reageren via de betreffende praktijk.