Vacature projectcoördinator

Syntein is een zorggroep in de Noordelijke Maasvallei (Land van Cuijk en de Kop van Noord Limburg). Syntein is ruim 10 jaar geleden opgericht om zorgprogramma’s voor mensen met chronische aandoeningen zoals Diabetes Mellitus, COPD en CVRM te implementeren en te ondersteunen. Tevens ondersteunt Syntein de aangesloten huisartsen en is zij aanjager voor zorgvernieuwing in de regio. Samen met netwerkpartners werkt Syntein aan de verbetering van zorgverlening aan kwetsbare ouderen en mensen in de GGZ. Bovendien stimuleert Syntein de gezondheid van de burgers met het gedachtengoed van Positieve Gezondheid als speerpunt.

Syntein zoekt ter versterking van het team een

Projectcoördinator zorg, gezondheid en innovatie

(minimaal 24 uur per week)
 
  
Over jou
Syntein is op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze collega met bevlogenheid ten aanzien van gezondheidszorg in combinatie met Positieve Gezondheid. Iemand die doortastend en innovatief te werk gaat, veranderingen in gang zet, mensen stimuleert en relaties bevordert.
Je bent  projectcoördinator van een of meerdere (innovatieve) projecten en actief in netwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijken, het starten van nieuwe projecten in de eerstelijn op basis van de regionale behoefte, projecten binnen ouderenzorg of anderhalvelijns zorg projecten met het Maasziekenhuis.
 
Wij vragen
Je bezit WO denk- en werkniveau, je hebt kennis opgebouwd van zorg en gezondheid en enige ervaring met projectmanagement en implementatietrajecten. Je bent goed op de hoogte van relevante politieke en maatschappelijke ontwikkelingen op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Je kunt acteren binnen een spanningsveld van belangen, deze belangen behartigen en omgaan met de verschillen. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te functioneren en beschikt over competenties als resultaatgerichtheid, organiseren, innoveren, netwerken en bent sensitief voor de omgeving.
 
Wij bieden
Een boeiende en uitdagende functie in een prettige informele werkomgeving met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. In jouw functie werk je nauw samen met (medisch) adviseurs, kaderhuisartsen, andere collega’s van Syntein, huisartsen uit ‘onze’ regio en verschillende netwerkpartners. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform functie en de CAO Huisartsenzorg.
 
Sollicitatie en informatie
Wil je solliciteren op deze vacature, stuur dan je motivatiebrief en een kort CV voor 10 april 2020 naar Corné van Asten, directeur Syntein, info@syntein.nl. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Isabelle Remmers, adviseur, i.remmers@syntein.nl of Sil Liebrand, adviseur, s.liebrand@syntein.nl, beiden telefonisch te bereiken op nummer 0485-745310.