Esther Horsten

Maandag 01 oktober 2018
Dag allemaal, mijn naam is Esther Horsten en ik ben sinds begin september verbonden aan Syntein als communicatieadviseur. Vooruit… je mag vraagtekens plaatsen bij die datum, want in het voorjaar heb ik al gewerkt aan de nieuwe Syntein-website en het jaarverslag, maar nu ben ik dan officieel in dienst. Erg leuk om deel uit te maken van dit enthousiaste en innovatieve team in een wereld van zorg, een wereld die ons allemaal raakt.

Naast mijn werkzaamheden voor Syntein ben ik actief als zakelijk manager van het Smaakcentrum en heb ik mijn eigen tekst- en communicatiebureau RegelRaak. Een mooie combinatie van (project)management, ondernemerschap en communicatie. Dit vraagt wel om wat flexibiliteit en ik heb dan ook geen afgebakende werkdagen per organisatie of per project, dus je mag me altijd bellen of mailen.

Ik ben 43 jaar, heb gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en voordat ik in 2009 mijn communicatiebureau startte, heb ik twaalf jaar als trainer en adviseur bij een horeca-adviesbureau gewerkt. Hierdoor weet ik -zoals mijn vriendinnen altijd gekscherend zeggen- in iedere uithoek van Nederland wel een gezellige kroeg te vinden. Ik woon in Middelaar, samen met mijn man en onze drie kinderen (en een kleine veestapel). Deze ‘groene’ woonplek is tevens de vestigingsplaats van het hoveniersbedrijf van mijn man. En een mooie uitvalsbasis voor een rondje hardlopen rondom de Mookerplas, iets wat ik graag doe.

Mocht je me willen spreken, bel gewoon: 06 51493512 of mail naar e.horsten@syntein.nl  Tot ziens!