Gemeenschappelijk scholingsplatform Syntein en NEO Huisartsenzorg

Vrijdag 01 september 2023
NEO Huisartsenzorg en Syntein sluiten overeenkomst gemeenschappelijk scholingsplatform MDL-solutions
 
Afgelopen week sloten de regionale huisartsenorganisaties Syntein en NEO Huisartsenzorg een overeenkomst voor een gezamenlijk scholingsplatform. Hiermee bevestigen beide organisaties hun verdere samenwerking op het gebied van scholing en kwaliteitsbevordering. MDL-solutions is de leverancier van het betreffende platform en is gespecialiseerd in zorg én in het aanbieden van scholingen.
 
Met deze samenwerking willen NEO Huisartsenzorg en Syntein het proces van aanmelding, verwerking en accreditatie vergaand automatiseren. Het platform heeft voor alle gebruikers vanuit Syntein en NEO Huisartsenzorg een eenduidige “look & feel”.
 
Eerder werkten NEO Huisartsenzorg en Syntein al samen op het gebied van digitalisering. Resultaat hiervan was het #DiVers symposium in het voorjaar van 2022. Bovendien werken de organisaties op dit moment samen op het gebied van BBL-opleidingen voor doktersassistenten.
 
Op de foto:
Mels Oomen (MDL-solutions) (staand) Zittend v.l.n.r Garmt Postma (Syntein), Martin de Lang (MDL-solutions) en Jean Takken (NEO Huisartsenzorg)