Vacatures huisartsenpraktijken

Vacatures huisartsenpraktijken

Welkom! Hier vind je actuele vacatures van de huisartspraktijken (aangesloten bij Syntein) in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg. Uiteraard wisselt de inhoud van deze pagina regelmatig, daarom adviseren we werkzoekenden regelmatig een kijkje te nemen. Goed om te weten: we delen deze vacatures ook op de Facebook-pagina van Syntein. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doktersassistente Gennep

Wij zoeken een collega met een afgeronde opleiding tot doktersassistente en bij voorkeur al enige ervaring in het doktersassistente vak. Als volwaardige doktersassistente heb je een veelzijdige functie in onze praktijk. De werkzaamheden bestaan uit onder andere: balie, telefoon, agendabeheer, behandelkamer, lab en bloedprikken. Leuke en afwisselende werkzaamheden in een prettig team.

Wat vragen wij verder?
Je kunt goed samenwerken binnen een team en hebt een positieve en zelfstandige houding. Daarnaast beschik je over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. De precieze dagen zijn in overleg te bespreken.

Wat bieden wij:
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging
Contactinformatie:
Is je interesse gewekt, dan zien wij graag je motivatiebrief vergezeld van je CV tegemoet voor 21 april, t.a.v. N. Danaie, de praktijkmanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Negar Danaie, via telefoonnummer 06-48390125.

Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 24-32 per week
Deadline sollicitaties: 21 april 2021
Verwachte startdatum: zo snel mogelijk
____________________________________________________________________
Praktijkondersteuner Somatiek (8,5 uur per week)
 
Wij zijn met ingang van 19 april 2021 (of eerder desgewenst) op zoek naar een nieuwe collega in onze huisartsenpraktijk.Ben jij die enthousiaste praktijkondersteuner die voor 8,5 uur per week bij ons wit komen werken?
 
Wij zijn een gemoedelijke plattelands praktijk in de gemeente Mill. Wij zijn een gezellig en gevarieerd team. Ons team bestaat uit: 3 huisartsen, 2 POH-S, 1 POH- GGZ, 3 doktersassistentes en 1 AIOS.
 
Als praktijkondersteuner benje het eerste aanspreekpunt voor de chronische patiénten binnen de ketenzorgprogramma’s Diabetes, CVRM, COPD en de zorg voor Astma patiënten.Ben jij een leergierige praktijkondersteuner, die van aanpakkenweet en zelfstandig kan werken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoetl
 
Ook als je bijna bent afgestudeerd als praktijkondersteuner somatiek, nodigen wij je uit om te solliciteren.
 
Wij zoeken naar iemand die:
Een (bijna) gediplomeerd praktijkondersteuner somatiek is. Zelfstandig en in teamverband kan werken.
Stressbestendig is.
Een flexibele, collegiale en leergierige houding heeft. Affiniteit met ouderenzorg is een pre.
Inzetbaar is op vrijdag (eventueel is het mogelijk om de uren te verdelen over de woensdag en vrijdag).
 
Wij bieden jou:
Een gezellige sfeer binnen het team en een fijne werkomgeving.
Een verantwoordelijke en veelzijdige functie met een eigen takenpakket. Een jaarcontract met de mogelijkheidtot een vaste aanstelling. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring conform CAO huisartsenzorg.
 
Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie solliciteer dan directl Stuur je CV en sollicitatiebrief naar ons email (info@hapmarienweerd.nl) of bel met onze praktijk.
 
Huisartsenpraktijk Mariénweerd
Jantine Albers en Karlijn klein Breteler, huisartsen Langenboomseweg 2
5451JK Mill 0485-452592 www.huisartsenpraktijkmariénweerd.nl