Vacatures huisartsenpraktijken

Vacatures huisartsenpraktijken

Welkom! Hier vind je actuele vacatures van de huisartspraktijken (aangesloten bij Syntein) in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg. Uiteraard wisselt de inhoud van deze pagina regelmatig, daarom adviseren we werkzoekenden regelmatig een kijkje te nemen. Goed om te weten: we delen deze vacatures ook op de Facebook-pagina van Syntein. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vacature Apothekersassistente 8 -16 uur Praktijk van Orsouw

Zoek jij in het nieuwe jaar een nieuwe uitdaging of een werkplek waar je je meer thuis voelt?
Voor onze kleinschalige apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Overloon zijn wij per februari 2023 op zoek naar een enthousiaste apothekersassistente. In verband met een toename aan taken en drukte in de praktijk willen we ons hechte team verder uitbreiden.

We zijn een praktijk waarbij oprecht aandacht is voor de patiënten, we collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan en wat voor elkaar over hebben. Wij zoeken een allround collega die het leuk vindt om alle facetten van het vak uit te oefenen en niet bang is voor zelfstandigheid.

Wij vragen een apothekersassistente die het vak goed beheerst, flexibel en enthousiast is, affiniteit heeft met de inzet van digitale middelen. Uiteraard ben je in het bezit van het diploma apothekersassistente. Bekendheid met het werken met CGM huisarts / MIRA is een pre.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg en jaren werkervaring in de branche.

Word je enthousiast van deze profielschets, en lijkt dit iets voor jou? Mail dan voor 27 januari 2023 aanstaande naar Huisartsenpraktijk van Orsouw t.a.v. Monique Pronk, o.v.v. vacature apothekersassistente Van Orsouw.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Monique Pronk, praktijkmanager bij van Orsouw op telefoonnummer 06-26978647 of via de praktijk op tel nr. 0478-640840. Gesprekken zullen plaats vinden op dinsdagmiddag 7 februari 2023.
_____________________________________________________________________________

Huisartspraktijk Markt te Cuijk zoekt een Praktijkondersteuner Somatiek


Per direct voor 22 uren/week. Dagen nader overeen te komen.

Wie zoeken we?

 • Je bent een (bijna) gediplomeerde  POH-S (m.n. in de ketenzorg Diabetes, CVRM, Astma en COPD)
 • Je hebt kennis van protocollen van huisartsenzorg (NHG), in het bijzonder CVRM, DM en astma/COPD.
 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Goed kunnen samenwerken in teamverband, maar ook in staat om zelfstandig te handelen.
 • Flexibiliteit, enthousiasme
 • Zelfstandig en proactief
Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit drie huisartsen, twee vaste waarnemende huisartsen, één praktijkondersteuners Somatiek, één praktijkondersteuner GGZ, vijf doktersassistenten en een praktijkmanager. Als POH Somatiek werk je samen met als doel de beste zorg voor de patiënt. Wij dragen zorg voor ruim 5600 patiënten, we zijn NHG geaccrediteerd en van alle moderne faciliteiten voorzien.

Wij bieden je:
 • een goed georganiseerde praktijk met laagdrempelige zorg en hoge kwaliteit
 • een zelfstandige en afwisselende baan in een prettig en hecht team, waarin we elkaar ondersteunen, waar mogelijk
 • een tijdelijk contract, met de intentie tot een vast contract
 • een salariëring volgens de Cao-huisartsenzorg.
 • dagdiensten met  werkdagen van maandag tot en met vrijdag
 • een mooi ingerichte praktijk met parkeerruimte voor de deur

Wat ga je doen?
De praktijkondersteuner Somatiek biedt zorg aan patiënten met een chronische ziekten zoals DM, CVRM en Astma/ COPD inclusief  het uitvoeren van spirometrie, cardiovasculair, stoppen met roken begeleiding en met mogelijke uitbreiding naar de ouderenzorg . Je organiseert en verzorgd zelfstandig spreekuren voor deze patiëntengroepen. Je geeft individueel afgestemde voorlichting, adviezen en educatie. We werken met MicroHis (huisarts informatiesysteem)

Contactinformatie
Voor vragen en hopelijk ook je sollicitatiebrief  kun je de mail richten aan j.meuleman@huisartsenpraktijkmarkt.nl  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------