Vacatures huisartsenpraktijken

Vacatures huisartsenpraktijken

Welkom! Hier vind je actuele vacatures van de huisartspraktijken (aangesloten bij Syntein) in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg. Uiteraard wisselt de inhoud van deze pagina regelmatig, daarom adviseren we werkzoekenden regelmatig een kijkje te nemen. Goed om te weten: we delen deze vacatures ook op de Facebook-pagina van Syntein. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De Huisartsenpraktijk Gennep is een groepspraktijk en is gevestigd in het centrum van het Noord-Limburgse plaatsje Gennep.  In ons team werken 6 gevestigde  huisartsen, 2 waarnemende huisartsen,  10 Assistentes, 2 POH’s Somatiek en 3 POH’s GGZ en een praktijkmanager.
Wij werken volgens de Positieve Gezondheid en zijn HaZo24 geaccrediteerd.
 
Vanwege het vertrek van één van onze collega’s zijn we voor ons team op zoek naar een
Praktijkondersteuner Somatiek m/v voor 20-24 uur per week
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega met een verpleegkundige achtergrond,  een afgeronde opleiding POH-S en ervaring op het gebied van begeleiding van patiënten met Astma/COPD, CVRM, Diabetes Mellitus en stoppen met roken.
 
Wat vragen wij verder?
Je kunt goed samenwerken binnen een team en hebt een zelfstandige houding. Daarnaast beschik je over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring in het werken met protocollen en multidisciplinaire zorgprogramma’s.
 
Het strekt tot aanbeveling  als:

  • Je  in het bezit bent  van een CASPIR-certificaat
  • Je praktijkervaring met spirometrie hebt
  • Je  de cursus Langerhans hebt gevolgd
Wat bieden wij:
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg
  • Start met een jaarcontract en contractverlenging bij goed functioneren
  • Gedreven collega’s
  • Een team waarin persoonlijke aandacht voor de patiënt en elkaar hoog in het vaandel staan.

Contactinformatie:
Spreekt deze functie je aan? Dan zien wij graag je motivatiebrief vergezeld van je CV tegemoet, t.a.v. Negar Danaie, praktijkmanager, via praktijkmanagergennep@ezorg.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór vrijdag 27 mei 2022.
 ____________________________
Huisartsenpraktijk Gennep zoekt een:
Enthousiaste schoonmaakster

Voor de Huisartsenpraktijk Gennep zijn we op zoek naar een interieurverzorgster voor vier avonden per week (11 uur) voor de schoonmaak van algemene ruimten (werkruimtes, wachtkamer, sanitair en keuken).

De Huisartsenpraktijk Gennep is een groepspraktijk en is gevestigd in het centrum van het Noord-Limburgse plaatsje Gennep. In ons team werken 6 gevestigde huisartsen, 2 waarnemende huisartsen, 10 Assistentes, 2 POH’s Somatiek, 3 POH’s GGZ, 3 interieurverzorgster en een praktijkmanager. Wij werken volgens de Positieve Gezondheid en zijn HaZo24 geaccrediteerd.

Wat bieden wij:
- Een team met enthousiaste collega's, die erg blij zijn met jou als collega.
- Een salaris conform de CAO Huisartsenzorg.
- Vaststelling in eerste instantie voor een jaar, bij goed functioneren een vast dienstverband.
- Een vast rooster, 11 uur per week (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag).
De werkzaamheden vinden tussen 16:30 en 19:15 plaats.

Ben jij enthousiast, betrokken en zelfstandig? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Solliciteer dan direct door een korte motivatie met CV te versturen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met
Negar Danaie, de praktijkmanager 06-48390125, praktijkmanagergennep@ezorg.nl
 ____________________________

Huisartsenpraktijk Maasoever 
Zoekt een waarnemend POH-S ter invullen van een zwangerschapsverlof.
De vacature is vanaf augustus voor de duur van 5 maanden. Het gaat om 2-3 dagen in de week, werkdagen in overleg.

Ons team bestaat uit 7 huisartsen, 8 praktijkassistentes en 4 praktijkondersteuners. Onze praktijk omvat 2 werklocaties in Nieuw Bergen en Well.

Werkzaamheden
• Uitvoeren van spreekuren op het gebied van diabetes en het instellen van insuline
• Uitvoeren van spreekuren op het gebied van COPD/astma en het afnemen en beoordelen van een spirometrie
• Uitvoeren van spreekuren op het gebied van CVRM

Functie-eisen
• Afgeronde opleiding HBO Praktijkondersteuner
• Daadkrachtig, enthousiast en zelfstandig
• Goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden: een gezellig, intensief samenwerkend team arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg Ben je geïnteresseerd? Of wil je graag meer informatie? Huisartsenpraktijk Maasoever t.a.v. I. Arts Rembrandtplein 4 5854 EM Bergen 06-28427731
(iarts@hagro-bergenwell.nl)
____________________________
Huisartsenpraktijk Mill 
In Mill gaat de POH-S per 17 juni met zwangerschapsverlof. Er wordt gezocht naar een POH-S die kan invallen voor 12 uur/ week. Het gaat om de periode van 23 juni t/m 30 oktober, de dagen zijn donderdag en vrijdag. In de week van 18 juli t/m 5 augustus is de praktijk gesloten i.v.m. vakantie.
____________________________
Huisartsenpraktijk Oeffelt 
Per 1 mei a.s. gaat in Oeffelt de POH somatiek de praktijk verlaten, omdat ze in te veel praktijken werkzaam is. Daardoor komt er in Oeffelt een vacature vrij voor 12 uur (aantal uren in overleg).
Het gaat om een kleine en gezellige praktijk met voor de POH-S voldoende ruimte om het werk op een eigen manier te doen en tegelijkertijd is er laagdrempelig overleg mogelijk met de huisarts. De assistentes voeren ook ketenzorg controles uit. Een goede samenwerking dus met het hele team. Heb je interesse of ken je iemand die mogelijk interesse heeft?
Huisartsenpraktijk Urlings tel 0485-361265'