Vacatures huisartsenpraktijken

Vacatures huisartsenpraktijken

Welkom! Hier vind je actuele vacatures van de huisartspraktijken (aangesloten bij Syntein) in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg. Uiteraard wisselt de inhoud van deze pagina regelmatig, daarom adviseren we werkzoekenden regelmatig een kijkje te nemen. Goed om te weten: we delen deze vacatures ook op de Facebook-pagina van Syntein. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huisartsenpraktijk Gennep zoekt een gediplomeerde doktersassistente (24 uur) 

Functieomschrijving
Voor de voor drie dagen (27 uren) per week. Ben je bijna afgestudeerd dan zoeken wij ook jou!

De Huisartsenpraktijk Gennep is een groepspraktijk en is gevestigd in het centrum van het Noord-Limburgse Gennep. In ons team werken 6 gevestigde Huisartsen, 10 Doktersassistentes, 2 POH’s Somatiek , 3 POH’s GGZ, 2 Interieurverzorgsters en een Praktijkmanager. Wij werken volgens de positieve gezondheid en zijn Hazo24 geaccrediteerd.

Als volwaardige doktersassistente heb je een veelzijdige functie in onze praktijk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten via de telefoon, balie of digitaal. De werkzaamheden bestaan uit onder andere: balie, telefoon, agendabeheer, behandelkamer, lab en bloedprikken. Leuke en afwisselende werkzaamheden in een prettig team. Jij werkt conform opgestelde protocollen.

Functie-vereisten:

 • Een gediplomeerde doktersassistente of bijna afgestudeerd;
 • Zelfstandig kunnen functioneren met een proactieve werkhouding;
 • Communicatief, enthousiast, betrokken en ondernemend;
 • Teamplayer;
Wat bieden wij:
 • Een uitdagende functie in een enthousiast team waarbij samenwerken en er voor elkaar zijn erg belangrijk is;
 • Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Na gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en overige voorwaarden conform de cao Huisartsenzorg;
 • De werkdagen zijn in overleg te bespreken;

Contactinformatie:
Voor meer informatie zie de website van de praktijk. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en is je interesse gewekt, dan zien wij graag je motivatiebrief vergezeld van je CV tegemoet voor 4 oktober 2023, t.a.v. N. Danaie, de praktijkmanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Negar Danaie, via telefoonnummer 06-48390125.
______________________________________________________________________________
Spring Instituut zoekt hulp van ervaren dokterassistenten
bij ontwikkeling van opleiding en intervisie


Intervisie
Eén keer per maand volgen studenten een studiebijeenkomst bij Spring Instituut. Tijdens de vier uur durende les krijgen de studenten eerst les over een inhoudelijk onderwerp. In de laatste twee uur organiseert Spring een intervisie. Tijdens de intervisie kunnen studenten met elkaar in gesprek gaan over vragen en problemen uit de dagelijkse praktijk en hierdoor leren van elkaar. Hiervoor zijn zij op zoek naar een ervaren doktersassistent die met studenten in gesprek wil gaan en vakinhoudelijke vragen kan beantwoorden.
 
Spring Instituut zoekt hiervoor doktersassistenten vanaf januari 2024. De intervisies vinden plaats op de eerste donderdag van de maand tussen 12.00 en 14.00 uur. Je ontvangt hiervoor een vergoeding van € 25,- per uur.
 
Ben jij enthousiast, gedreven, communicatief sterk en kun je flexibel inspelen op de vragen van studenten en ze inspireren? Geef je dan nu op!
 
Expertlessen
Spring Instituut vindt het belangrijk dat studenten leren op een manier die bij deze tijd past. Ze werken daarom met interactieve opdrachten en video’s. In de video’s gaan zij in gesprek met een expert, waarbij we de theorie uit de opleidingen koppelen aan de praktijk.
 
Om de praktijk levendig te maken, houden ze korte interviews met ervaringsdeskundigen uit het werkveld en gaan ze in gesprek met experts over bepaalde stellingen. Zo horen studenten hoe het op andere werkplekken gaat en kunnen ze leren van mensen met meer ervaring.
 
Hiervoor is Spring Instituut nog op zoek naar experts! Ben jij doktersassistent en vind je het leuk om meer te vertellen over jouw ervaringen? Geef je dan nu op! Ze zijn op korte termijn nog op zoek naar experts voor de volgende onderwerpen:

 • Het waarborgen van kwaliteit in een huisartsenpraktijk
 • (Multidisciplinair) samenwerken
 • Jezelf blijven ontwikkelen als doktersassistent
 • Het begeleiden van nieuwe collega’s en stagiaires

 
De tijdsinvestering is ongeveer een uur en de opnames zullen plaatsvinden op jouw werkplek. Hiervoor ontvang je een vergoeding van € 25,-.
 
Contact
Wil je meewerken aan deze doktersassistent opleiding of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvette Bremer via yvette.bremer@springinstituut.nl.