Vacatures huisartsenpraktijken

Vacatures huisartsenpraktijken

Welkom! Hier vind je actuele vacatures van de huisartspraktijken (aangesloten bij Syntein) in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg. Uiteraard wisselt de inhoud van deze pagina regelmatig, daarom adviseren we werkzoekenden regelmatig een kijkje te nemen. Goed om te weten: we delen deze vacatures ook op de Facebook-pagina van Syntein. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Huisartsenpraktijk Maasoever is per direct op zoek naar
 
een gediplomeerde doktersassistent(e) voor 34 - 38 uur per week
 
Onze praktijk omvat 2 werklocaties in Nieuw Bergen en Well. 
Het betreft een moderne en goed georganiseerde praktijk met  4 praktijkhouders en een zeer gezellig en enthousiast team medewerkers. Het team bestaat uit, 7 huisartsen, 12 doktersassistentes, POH-S, POH-GGZ, stagiaire doktersassistente en praktijkmanager.
 
Wij zoeken een gemotiveerde, stressbestendige, gediplomeerde doktersassistent(e):
-die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren.
-met een flexibele, creatieve en positieve werkhouding.
-met goede communicatieve vaardigheden en ervaring met telefoontriage en protocollair werken.
 
Wij bieden:
-een gezellig, intensief samenwerkend team.
-een zeer afwisselende baan met zelfstandige spreekuren en veel medisch technische handelingen,
-diverse scholingen.
-salariëring conform ervaring en CAO huisartsenzorg.
-In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een half jaar.
 
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ingrid Arts, bereikbaar via
06-28427731 of iarts@hagro-bergenwell.nl 
________________________________________________

Huisartsenpraktijk Markt in Cuijk is op zoek naar  een praktijkmanager

De huisartsen van huisartsenpraktijk Markt in Cuijk hebben per 1 oktober 2021 een vacature voor een praktijkmanager voor 8 uur per week. Wij hebben een gezellig team van vier huisartsen, drie praktijkondersteuners, vijf doktersassistentes en een interieurverzorger. Sinds februari 2020 zijn wij HaZo24 geaccrediteerd. Onze praktijk biedt laagdrempelig zorg aan de inwoners van Cuijk. Betrokkenheid bij en begrip voor de patiënt vinden wij erg belangrijk. Daarnaast staat gezamenlijkheid in de samenwerking met de patiënt én in ons team centraal.
Vanwege het vertrek van onze huidige manager zijn wij op zoek naar een opvolger. Ben jij een enthousiaste manager met affiniteit voor de huisartsenzorg? Dan zijn we op zoek naar jou!
 
Functie-inhoud
Als praktijkmanager ondersteun je de huisartsen en hun medewerkers bij de organisatie van de praktijk, praktijkaccreditatie en kwaliteitsbeleid, het personeelsbeleid, financiën, en ict.
 
Wij vragen
- Een op de functie gerichte opleiding op tenminste HBO werk- en denkniveau.
- Affiniteit met organiseren, kwaliteitsbeleid, financiën, ict en/of personeelsbeleid
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Proactief in het oppakken van werkzaamheden.
 
Wij bieden
Een uitdagende functie in een gezellige huisartsenpraktijk. Je werkt nauw samen met en onder verantwoording van de huisartsen. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Inschaling van het salaris vindt plaats conform de CAO huisartsenzorg en is afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 8 of 9). Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao huisartsenzorg en zijn inclusief een eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. Onze praktijk is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Werkdagen en tijden zijn in overleg, 8 uur per week. Het gaat in eerste instantie om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 12 maanden, maar een vast contract is op termijn mogelijk.
 
Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze praktijk (0485-312525) en vraag naar één van de huisartsen.
Graag ontvangen we je schriftelijke sollicitatie in de vorm van een motivatiebrief en je CV gericht aan Joost Meuleman; j.meuleman@huisartsenpraktijkmarkt.nl.
________________________________________________

Ervaringswerker / ervaringsdeskundige in de keten, regio Boxmeer - Land van Cuijk,
Door & Voor, Syntein en GGZ Oost Brabant

8 uur per week, bepaalde tijd

Wil je dicht bij mensen met een psychische kwetsbaarheid in de maatschappij staan en werken in de hele keten? Dan is GGZ Oost Brabant op zoek naar jou!

Dit is jouw instelling

Als ervaringswerker in de keten ondersteun je inwoners van de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg bij hun persoonlijke herstel. Je werkt gedurende een pilot van 15 maanden nauw samen met patiënten/cliënten en medewerkers van enkele huisartsenpraktijken in de regio, sociale teams en GGZ Oost-Brabant. Je kan een brug slaan tussen deze partijen en hebt oog voor de verschillende perspectieven.

Met name voor de patiënten van de betrokken huisartsenpraktijken zet je je ervaringskennis in. Als ervaringswerker heb je het vermogen om met jouw eigen herstelervaring ook anderen ruimte te bieden, mogelijkheden te geven en perspectief te bieden voor herstel. Dit kan zowel individueel als in groepen. Ook heb je een verbindende rol als de cliënt gebruik gaat maken van een ander type zorg, bijvoorbeeld bij de gemeente, een huisartsenpraktijk of de GGZ. Indien gewenst kan je de cliënt begeleiden tijdens en na de overstap naar een andere zorgverlener.

De inzet van de ervaringsdeskundige bij de huisarts en in de wijk maakt onderdeel uit van een pilot en samenwerking met de huisartsenpraktijk en sociale teams is dan ook nog geen vanzelfsprekendheid. De invulling van de functie ligt dan ook nog niet geheel vast, de zoektocht naar de invulling met de grootste meerwaarde maakt onderdeel uit van deze functie. Je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering op het gebied van herstelondersteunende zorg in de huisartsenpraktijk en in de wijk.

Maak kennis met het team

De 15 maanden durende pilot is een innovatief initiatief van Door & Voor, Syntein en GGZ Oost Brabant. Je deelt je werkervaring structureel met deze partijen. Je werkt, net als één andere ervaringswerker, nauw samen met patiënten en medewerkers van twee huisartsenpraktijken in Land van Cuijk en Noord-Limburg. Daarnaast maak je verbinding met de lokale sociale team(s), ben je onderdeel van de groep ervaringswerkers binnen GGZ Oost-Brabant en neem je samen met die groep ervaringswerkers deel aan scholings- en intervisiebijeenkomsten.

Past jouw instelling bij de onze? 

Je hebt een klantgerichte en verbindende werkwijze waarbij je persoonlijk leiderschap toont. Als ervaringsdeskundige ben je in staat om overstijgend te denken, zelfstandig te werken en je bent je bewust van de rol van een ervaringswerker. Aangezien het een innovatieve pilot betreft vragen we een flinke dosis lef, assertiviteit, nieuwsgierigheid en communicatieve vaardigheid. 

Vanzelfsprekend ben je in bezit van de bijbehorende diploma’s en certificaten:

 • Minimaal HBO werk- en/denkniveau;
 • Een diploma/certificaat van een opleiding in ervaringsdeskundigheid, aangevuld met scholing in individuele en groepsgewijze herstel coaching;
 • Een opleiding tot WRAP facilitator (pre);
 • Je bent
  persoonlijk in behandeling geweest voor een psychiatrische aandoening en /of verslaving en je hebt hierin zelf een volledig herstelproces doorgemaakt;
 • Je hebt voldoende zicht op je kwetsbaarheden en kan de rol van een ervaringsdeskundige invullen.
 • Ervaring in de functie van ervaringsdeskundige is een vereiste. Het betreft een pilot en dat betekent dat het nog zoeken is naar de invulling van de functie zodat je meerwaarde kunt gaan bieden.

Daarom werk je bij ons

De functie is ingeschaald in FWG 40 of 45 van de CAO GGZ, afhankelijk van exacte invulling van de functie, opleiding en relevante werkervaring.

Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand
 • een goed pensioen
 • de mogelijkheid om producten of abonnementen met belastingvoordeel te kopen
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied
 • goede studiefaciliteiten
 • een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting

Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Evelien Hulshof, coördinator ervaringsdeskundigheid, bereikbaar op telefoonnummer: 06 22 13 07 42.

Graag zien wij je reactie uiterlijk 15 september verschijnen. Reageer eenvoudig door je naam en cv achter te laten met daarbij jouw motivatiebrief waarin je ons vertelt waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze rol. Na ontvangst van jouw gegevens, ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Ontvang je niets, mail dan even naar recruiter@ggzoostbrabant.nl. Onze collega Evelien Hulshof neemt contact met je op en bespreekt samen met jou het vervolg. 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Reageer op deze vacature